Cars & Coffee 19 juli 2020

Na 5 maanden kon het weer, de traditionele Cars and Coffee bij de theetuin de Bongerd in Herkingen. Het was na een periode van de auto lockdown in verband met de Corona pandemie de grote wens van velen om weer eens bij elkaar te komen om, onder het genot van een kop koffie, te praten met gelijkgestemden over onze passie, auto's en natuurlijk over andere wereldse zaken. Mati hield ons met een maatstok van 1,5 meter goed in de gaten. Gelukkig is de tuin groot genoeg en konden we allemaal op de gepaste afstand zitten, maar wel iets harder praten.

De belangstelling was dan ook goed, met 14 klassiekers was er genoeg te zien en te bepraten. Even leek het een merken meeting te worden, er stonden 4 MG's op een rij. Helaas was Wim er niet met zijn nieuwe aanwinst, de Alfa Brera Cabriolet gekomen, daar deze nog in Noord Holland stond voor een reparatie aan het dak sluit systeem.

Leuk was ook dat er twee passanten van de "overkant" met hun klassiekers aan kwamen, altijd leuk om nieuwe gezichten te zien en een gesprek aan te gaan.

Kortom, weer heel fijn om iedereen weer te hebben gezien en hopen dat het virus in bedwang blijft zodat we op 16 augustus weer een Cars and Coffee in Herkingen kunnen hebben.

AWZ