Cars & Coffee -21 april 2024

Met alle regen van de laatste tijd, was deze zondagmorgen een uitzondering. Droog en een lekker zonnetje. Temperaturen niet echt om buiten te zitten, maar toch druppelde er steeds meer mensen binnen om deel te nemen aan de conversaties en belevenissen van de afgelopen tijd. De politiek werd deze keer maar overgeslagen(!).

Toch weer wat onbekende auto's meegebracht. Gijsbert kwam met zijn Mercedes 240D 3.0 die een onbekend relais die tikte had en zijn accu leeg trok, daarom de accupool los tijdens het koffie nuttigen. En Frans met een mysterieus probleem met zijn Mercedes 280E die tijdens rijden ineens niet meer dan 500 rpm's maakt. Remedie stoppen, motor af en starten. Dan gaat het soms wat langer goed. Suggesties voor de oorzaak zijn welkom. Ook Arie heeft weer geïnvesteerd, dit keer zijn Mercedes SLK ingeruild, om meer beenruimte te krijgen, voor een BMW Z4.

Het was weer leuk om de zondagochtend door te brengen met gezellige mensen.

Op onze weg naar huis kreeg ik een telefoontje "Hé Lex, ik zag je net rijden, ik sta stil met mijn Kever. Vermoedelijk moet ik een sleepje naar huis hebben, wil je mij helpen". Natuurlijk laten we elkaar niet staan.

AWZ