We beginnen er van uit te gaan, het weer was weer prima de zon scheen en de temperatuur een lekkere 21 graden.

Helaas was het fout gegaan met de herinnering email dat het weer de derde zondag van de maand was en dat was goed te merken. De belangstelling was magertjes. Kennelijk rekent men op de herinnering email om de zondagochtend te plannen.

Het werd toch gezellig, zeker omdat er vanuit Voorne Putten bezoekers kwamen. Zoals Nico en Sonja, de mensen achter de HVVP (Historische Voertuigen Voorne Putten) met hun Karmann Ghia, Leen, die de vorige Cars and Coffee bezocht met zijn Jaguar E Type maar nu had gekozen voor zijn Bentley Azure, want hij wilde toch open rijden en Hans met zijn Teal Bugatti. Dus stuk voor stuk mooie en interessante auto's om te bekijken.

Ook was Hans er met een primeur, de geheel gerestaureerde Fiat 500 L. Eerst was de indruk ontstaan dat hij hem omgebouwd had naar elektrisch aangedreven vanwege de grote accu op de bijrijders plaats, echter werd het gauw duidelijk dat het probleem zat in de kleine accu en een moeizame startmotor. Dus je doet nog zo je best, aan oude auto's blijft altijd nog iets te doen.

Om half 2 vertrok iedereen weer naar huis of volgende bestemming met de gedachte dat dit weleens de laatste Cars and Coffee van het jaar was dat we genietend van het zonnetje heerlijk buiten in de tuin van de Bongerd in Herkingen konden verblijven.

AWZ

Cars & Coffee 19-september-2021