Evenementen
 


Hieronder de planning van activiteiten van autoclub Carwei. Het lijkt ons een afwisselend programma. Mochten jullie ook nog leuke ideeën hebben, laat het ons weten. Wij proberen iedere keer weer nieuwe dingen te verzinnen en soms is dat best lastig. Aan de andere kant is de activiteit toch eigenlijk alleen maar "de verpakking"; het gaat natuurlijk om de inhoud. En dat is natuurlijk jullie aanwezigheid en de onderlinge gezelligheid.

Autoclub Carwei streeft ernaar om iedere maand (behalve zomervakantie) minimaal 1 activiteit op de agenda te hebben staan.


13 oktober -Clubavond

Thema is het maken van een routebeschrijving met behulp van Google Maps.

Presentatie door Sikko de Jong.

Aanvang 19:30

Locatie: nader te bepalen

15 oktober - Cars & Coffee

Iedere 3e zondag van de maand vanaf 10:00 tot ca 13:00 is er weer een gezellig samen komen van auto enthousiasten om onder het genot van een kopje koffie (thee mag natuurlijk ook) te praten over auto's en andere interessante zaken die ons bezighouden voor iedereen, dus leden en vooral ook niet-leden van de autoclub Carwei.

Er hoort natuurlijk ook een rondje langs de meegebrachte auto's bij.

De locatie is Theetuin de Bongerd, Molendijk 65, Herkingen, waar de koffie gemaakt wordt van vers gemalen bonen en een stukje vers gebakken taart ook tot de mogelijkheden behoort.

11 november - Mosselrit met diner

Op deze dag wordt weer de traditionele mosselrit gehouden die zoals elk jaar bestaat uit een puzzelrit en diner.

Details volgen nog.

19 november -Cars & Coffee met  Erwtensoep
Alweer de laatste Cars&Coffee bijeenkomst in de theetuin van 2023 en deze keer met  erwtensoep. Net zoals vorig jaar,  gemaakt door Trudy en Coby.

Vanaf 10:00 tot ca 13:00 bent u welkom om een kopje soep te nuttigen (maar op = op) of zoals gewoonlijk een kopje koffie (thee mag natuurlijk ook) met een lekker koekje of gebakje. 

Wellicht gaan de gesprekken over auto's en andere interessante zaken die ons bezighouden. Er hoort natuurlijk ook een rondje langs de meegebrachte auto's bij.

De locatie is Theetuin de Bongerd, Molendijk 65, Herkingen, waar de koffie gemaakt wordt van vers gemalen bonen en een stukje vers gebakken taart ook tot de mogelijkheden behoort.

13 januari 2024

Nieuwjaarsreceptie + Algemene Leden Vergadering.


Locatie en tijd:  nader te bepalen